2008. október 19., vasárnap

IMPRÓ III.

2008. október 18-án 14.00 és 16.00 között immár harmadik alkalommal nyílt lehetőség arra, hogy színjátszósok összegyűljenek, és értő irányítás mellett improvizációs gyakorlatokban próbálhassák ki magukat. Úgy fest, az igény egyre erősebb az ilyen típusú összejövetelekre, hiszen a múlt heti mindösszesen 8 résztvevővel működő impró után szombaton 15-en - Dorka, Roki (Magfúzió - Nem tudom, jól írtam-e?), Hodossy Lilla, Pető Krisz (Ex-Cinkör), Horváth Lilla (mArtás), Fent Ádi, Kántor Zolika, Kocsis Alex (Pontaktus), KisCsüti (Ex-Alaksor), Bálint, Feri, Tenzi (KörTeliKör), Riggs (Arrabona, stb.), Gigi (huhh, sokminden) és jómagam (huhh, még több minden) - jelentünk meg a Rómer Ház kiállító termében.
Gigivel igyekeztünk minél színesebb programot összeállítani, aminek az lett a - szerintem igen szerencsés - vége, hogy még helyben is akadtak új játékötleteink, amiket azonmód ki is próbáltunk. A társaság - úgy festett - jól érezte magát, a fiatalabbaknak és az idősebbeknek is hordozott izgalmat a játék, s hála Tenzinek, fotók is készültek az eseményről, amelyek reményeink szerint hamarosan fel is kerülnek a webre.
A következő alkalom október 26. (VASÁRNAP!!!) szintén 14.00-16.00 közt lesz. És figyelem! Az imprószínház első megmuattkozása nagy valószínűséggel 2008. november 28-án (pénteken) lesz szintén a Rómerben.
B(ig) D(addy)

Nincsenek megjegyzések: