2009. február 24., kedd

IMPRÓ AKÁRHÁNY...

Na, hello, Mindenki!

Régen nem járt erre senki látszólag, mindenesetre nem írtunk... Az ok a sok munka. Merthogy január 23-án volt egy impróelőadás, aztán 25-én, meg Február 1., 8., 22-én is volt foglalkozás, meg Február 21-én még egy előadás. Ami jó hír, hogy egyre sokszínűbb a csapat. Ami kevésbé jó hír, hogy mindenki le van terhelve. Mondjuk épp ilyenkor jöhet jól egy kis vasárnapi színpadi felelőtlenkedés. Úgy fest Ede állandó taggá válik, s jó az is, hogy az öregebbek közül többen visszajárnak, s hogy a csoport egyre több külsőssel is bővült.

Február 21-én este az impró uátn filmvetítés is volt. Két kisfilm ment le (Öngól, Vidd magaddal) mindkettőben szerepelt imprós tag is :)

És a legjobb hír, hogy az előadásokat egyre többen látogatják! A kezdeti 25-30 főről már a harmadik előadásra teltházra tudtuk feltornászni a látogatottságot! Reméljük a jövő hasonló eredményeket hoz!

MÁS: Lassan útnak indítjuk Egyszer volt... címmel az egyéni színpadi műfajok gyakorlására, elsajátítására kitalált projektünket. Ennek foglalkozásaira is szeretettel várunk mindenkit. Részletek itt és sok más helyen hamarosan!!!

Gigi, Nándi

Nincsenek megjegyzések: